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세계적인 3인의 유명 쉐프 레시피(줄리아차일드 편, Julia Child)

by ♥♣♧♡ 2023. 2. 5.
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세계적인 3인의 유명 쉐프 두 개의 레시피(줄리아차일드 편, Julia Child)

나폴리의 크림스프

재료

  • 1 cup whole milk 우유 1컵
  • 1/2 onion, cut in half 양파 1/2개를 반으로 자른다
  • 1 bay leaf 월계수 잎 1개
  • 4 black peppercorns 흑후추 4개
  • 2 thyme sprigs 백리향 가지 2개
  • 2 parsley sprigs 파슬리 가지 2개
  • 2 cups heavy cream 헤비크림 2컵
  • 4 egg yolks 계란 노른자 4개
  • 2 tablespoons all-purpose flour 다목적 밀가루 2큰술
  • 2 tablespoons unsalted butter 무염 버터 2큰술
  • Salt and freshly ground black pepper 소금과 갓 갈아낸 검은 후추
  • Nutmeg, grated 육두구, 강판
 

만드는 방법

  1. Milk, onion, bay leaf, peppercorns, thyme, and parsley in a medium saucepan and heat over medium heat until simmering. Remove from heat and let steep for 10 minutes.
  2. 중간 크기의 냄비에 우유, 양파, 월계수 잎, 통후추, 백리향, 파슬리를 넣고 끓을 때까지 중불로 가열합니다. 불을 끄고 10분 동안 그대로 둡니다.
  3. Strain the milk mixture through a fine-mesh strainer into a bowl, pressing down on the solids to extract as much liquid as possible. Discard the solids.
  4. 우유 혼합물을 미세 망사 체에 걸러 그릇에 넣고, 가능한 한 많은 액체를 추출하기 위해 고체를 누르세요. 고형물을 폐기하십시오.
  5. Return the milk to the saucepan and add the heavy cream. Heat over medium heat until simmering.
  6. 우유를 소스팬에 다시 넣고 무거운 크림을 넣으세요. 중불에서 끓을 때까지 가열하세요.
  7. In a separate bowl, whisk together the egg yolks, flour, and 1/2 cup of the warm milk mixture until smooth. Gradually whisk in the remaining milk mixture.
  8. 별도의 그릇에 계란 노른자, 밀가루, 그리고 따뜻한 우유 혼합물 1/2컵을 부드러워질 때까지 함께 휘저으세요. 남은 우유 혼합물에 서서히 거품을 내세요.
  9. Pour the mixture back into the saucepan and cook over medium heat, whisking constantly, until the mixture thickens and comes to a boil, about 5 minutes.
  10. 혼합물을 다시 소스팬에 붓고 중간불에서 계속 휘저으면서 혼합물이 걸쭉해지고 끓을 때까지 약 5분간 조리하세요.
  11. Remove from heat and whisk in the butter and salt and pepper to taste. Pour the sauce through a fine-mesh strainer into a bowl.
  12. 불에서 꺼내고 버터와 소금과 후추를 맛보기 위해 휘저으세요. 소스를 고운 망사 체에 부어 그릇에 담는다.
  13. Cover the surface of the sauce with plastic wrap to prevent a skin from forming. Chill the sauce until needed, or up to 3 days.
  14. 껍질이 생기지 않도록 소스의 표면을 랩으로 덮으세요. 필요할 때까지 또는 3일까지 소스를 식히세요.
  15. To serve, reheat the sauce in a saucepan over medium heat, whisking constantly, until heated through. Grate a light sprinkle of nutmeg over the top.
  16. 서빙을 위해 소스를 중불에서 가열될 때까지 계속 휘저으면서 다시 데우세요. 위에 육두구를 살짝 뿌리세요.

 

 

나폴리 소스 감자 구이

재료

  • 4 large potatoes 큰 감자 4개
  • Salt 소금
  • Freshly ground black pepper 갓 간 후추
  • 2 tablespoons unsalted butter 무염 버터 2큰술
  • 2 tablespoons all-purpose flour 다목적 밀가루 2큰술
  • 2 cups beef broth 육수 2컵
  • 1 cup whole milk 전유 1컵
  • 1/2 cup heavy cream 헤비 크림 1/2컵
  • Nutmeg, grated 육두구, 강판
  • 2 tablespoons chopped fresh parsley 다진 신선한 파슬리 2큰술

만드는 방법

  1. Preheat oven to 400°F (200°C). Line a baking sheet with parchment paper.
  2. 오븐을 400°F(200°C)로 예열한다. 베이킹 시트에 양피지를 깐다.
  3. Cut the potatoes into 1/4-inch-thick slices and arrange in a single layer on the prepared baking sheet. Season with salt and pepper. Bake for 15 to 20 minutes, or until golden brown and crisp.
  4. 감자를 1/4인치 두께로 자르고 준비된 베이킹 시트 위에 한 층으로 배열한다. 소금과 후추로 간을 맞춘다. 15분에서 20분 동안, 또는 노릇노릇하고 바삭바삭해질 때까지 굽는다.
  5. Meanwhile, melt the butter in a medium saucepan over medium heat. Whisk in the flour and cook for 1 to 2 minutes, or until lightly browned. Gradually whisk in the broth and milk and bring to a boil. Reduce heat to low and simmer for 5 minutes, or until the sauce has thickened. Stir in the heavy cream and season with salt, pepper, and nutmeg to taste.
  6. 중간 불에서 중간 크기의 소스팬에 버터를 녹인다. 밀가루를 휘저어 넣고 1분에서 2분 동안, 또는 약간 갈색이 될 때까지 조리한다. 서서히 육수와 우유를 넣고 끓인다. 불을 약하게 줄이고 5분간 또는 소스가 걸쭉해질 때까지 끓인다. 진한 크림을 넣고 저으면서 맛을 내기 위해 소금, 후추, 육두구로 간을 맞춘다.
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